Shipcleaner - 1 Liter (Kalkreiniger)

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 106052820

Beschikbaarheid: Op voorraad
Dit product wordt direct verzonden vanuit ons magazijn.

€22,82
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten
Goedkoper gezien? Vraag een prijsmatch aan.

Omschrijving

Shipcleaner: Verwijdert gele vlekken en kalkaanslag
Shipcleaner is een speciaal ontwikkeld product voor het ontkalken van het staartstuk en het verwijderen van de gele rand op de boeg lijn. Maar dan wel in de lijn met de bestaande Prolan producten, dus deze cleaner heeft als basis producten uit de natuur. Het heeft geen vervelende geur en dat klinkt vriendelijk maar het is wel sterk spul... Dus pas op! Het is geschikt voor alle oppervlakken zoals polyester, gelakt staal, gelakt hout, etc. Let op! Pas op met non-ferro en gegalvaniseerde oppervlakken. Hierop kan de Shipcleaner voor zwarte vlekkeren zorgen. De pH-waarde is 1.

Gebruiksaanwijzing: bereid u goed voor, zorg voor water om af te kunnen spelen, en Shipcleaner uitsluitend buiten gebruiken en boven een kunststof ondergrond bijv. afdekzeil. Spuit de werkomgeving na met ruim water. Draag altijd beschermende handschoenen, oogbescherming en goed beschermende kleding. Gebruik Shipcleaner in een verdunning van 1:1 tot 1:5 afhankelijk van de mate van vervuiling, in een kunststof emmer en met behulp van een zuurbestendige borstel. Laat dit een minuut of 4 à 5 intrekken en daarna met voldoende water en bij voorkeur met hoge druk afspuiten. Na de reiniging met de Shipcleaner is het advies het oppervlak te wassen met shampoo en daarna in de wax te zetten voor een mooie diepe glans en met een lange bescherming.

Eigenschappen:
  • Verwijdert gele vlekken en kalkaanslag
  • Shipcleaner is een speciaal ontwikkeld product voor het ontkalken van het staartstuk en het verwijderen van de gele rand op de boeg lijn. Maar dan wel in de lijn met de bestaande Prolan producten, dus deze cleaner heeft als basis producten uit de natuur. Het heeft geen vervelende geur en dat klinkt vriendelijk maar het is wel sterk spul …. Dus pas op! Het is geschikt voor alle oppervlakken zoals polyester, gelakt staal, gelakt hout, etc. Let op! Pas op met non-ferro en gegalvaniseerde oppervlakken. Hierop kan de Shipcleaner voor zwarte vlekkeren zorgen. De pH-waarde is 1.
  • Gebruiksaanwijzing: bereid u goed voor, zorg voor water om af te kunnen spelen, en Shipcleaner uitsluitend buiten gebruiken en boven een kunststof ondergrond bijv. afdekzeil. Spuit de werkomgeving na met ruim water. Draag altijd beschermende handschoenen, oogbescherming en goed beschermende kleding. Gebruik Shipcleaner in een verdunning van 1:1 tot 1:5 afhankelijk van de mate van vervuiling, in een kunststof emmer en met behulp van een zuurbestendige borstel. Laat dit een minuut of 4 a 5 intrekken en daarna met voldoende water en bij voorkeur met hoge druk afspuiten. Na de reiniging met de Shipcleaner is het advies het oppervlak te wassen met shampoo en daarna in de wax te zetten voor een mooie diepe glans en met een lange bescherming.
  • Super romp reiniger. Zonder moeite zal kalkaanslag, de gele vlekken, roest en vaaraanslag verwijdert worden. Zelfs op de schroef en het staartstuk zal het hier zijn werk doen.
  • Het voordeel van dit product is dat het geen scherpe scheur afgeeft.
  • Alleen voor boten zonder antifouling. Niet voor gebruik op aluminium.
  • Ook zeer geschikt voor gebruik in en rondom huis om kalk en hardnekkig vuil te verwijderen.
  • Product op basis van mierenzuur.
  • Let op! Is dan wel biologisch maar het is wel echt zuur, dus gebruik persoonlijke beschermmiddelen als een bril en handschoenen.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar België (BE)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €24,95 Orderbedrag boven €24,95
Brievenbuspakje€4,95 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€6,95 €2,00
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€7,95 €3,00
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€6,95 €2,00

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie